Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies (inkl. tredjepart). Cookies indsamler statistik og hjælper os med at forbedre din brugeroplevelse og vise dig indhold, som er relevant for netop dig.  Læs mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan får jeg bonus?

Bonus er kroner og øre, du som Coop-medlem kan bruge til at handle for i Coops butikker og på Coop.dk – lige når du vil.


Bonus ved køb

Når du køber vores bil-, indbo- eller ulykkesforsikring, overfører vi en bonus til din medlemskonto i Coop. For hver forsikring du køber, får du én bonus. Køber du fx to bilforsikringer, får du derfor to gange bonus. Bonussen bliver overført, når vi modtager den første betaling fra din bank. Det kan tage op til to uger – og lidt mere, hvis du betaler med MasterCard.


Månedlig bonus

Hver måned, når du har betalt for dine forsikringer, får du 1% af den samlede pris – inkl. evt. afgifter og bidrag til staten – sat ind som bonus på din Coop-medlemskonto.
 

Ekstra bonus i skadefri år

Hvis du undgår skader et helt år, får du i januar en ekstra bonus sat ind på din Coop-konto. Bonussen er på 5% af alt, hvad du har betalt til os året før – inkl. evt. afgifter og bidrag til staten.

Med ”undgå skader” mener vi, at du ikke må have fået nogen udbetaling fra os i løbet af kalenderåret – heller ikke, hvis vi fx har betalt din værkstedsregning. Dette gælder, uanset om du selv eller en anden er skyld i skaden.

Hvis du har flere forsikringer hos os, er det bil-, indbo- og ulykkesforsikringen, du tilsammen skal have undgået skader på – vores andre forsikringer tæller ikke med og berettiger ikke til ekstra bonus.

Se mere om bonus