Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies (inkl. tredjepart). Cookies indsamler statistik og hjælper os med at forbedre din brugeroplevelse og vise dig indhold, som er relevant for netop dig.  Læs mere.

Værd at vide om Coop Indboforsikring

Coop Indboforsikring er ikke som de fleste andre indboforsikringer. Den har nemlig en sumløs dækning. Du skal derfor ikke tænke på, hvad alle dine ting tilsammen er værd – kun de dyreste. Fx hvis du har en diamantring eller et designmøbel.

Vi har sammensat Coop Indboforsikring i tre overskuelige pakker. Det gør det lettere for dig at få den helt rigtige dækning. Og med vores tilvalg kan du justere forsikringen, så den passer til dig. Vælg fx vores unikke dækning af udeboende børn – så får de deres egen udgave af indboforsikringen, der dækker det mest nødvendige.

Som altid med vores forsikringer optjener du medlemsbonus. Undgår du skader i et år, får du fx 5% ekstra bonus. Får du en mindre skade, kan du vælge at få din erstatning udbetalt som medlemsbonus og få 10% højere erstatning.

Bliv dækket på kun få minutter

1
Fortæl os om din husstand og dine værdier
2
Se prisen og vælg den pakke, der passer dig
3
Køb online med det samme – vi klarer evt. opsigelse hos dit nuværende selskab

Her får du altid noget igen

Ved køb
Du får 250 kr. i medlemsbonus.

Måned efter måned
1% af betalingen sender vi videre til din medlemskonto.

År efter år
Hvert år får du enten dækket skader eller 5% tilbage i bonus.

Det kan din Coop Indboforsikring indeholde

– afhængigt af, hvilken pakke du vælger

Vilkår

Vi har ikke plads til at sige det hele her på siden. De samlede betingelser står i vilkårene: