Er du blevet ramt af skybrud? Anmeld din skade her.

Velkommen til Coops forsikringsfællesskab

Coop har rødder i samarbejde og fællesskab. Fællesskabets styrke gavner den enkelte. Det er også princippet bag en forsikring – derfor ønsker Coop at tilbyde attraktive forsikringer med bonus. Det er baggrunden for Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Hvorfor lige Topdanmark? 

Coop har valgt Topdanmark som leverandør af de nye forsikringer. Topdanmark er landets næststørste forsikringsselskab og har mere end 100 års erfaring med at hjælpe danskerne, når uheldet er ude.

Valget af Topdanmark er med til at garantere Coops medlemmer hjælp, når det gælder – til fair priser og med bonus.

Et unikt samarbejde 

Topdanmarks ekspertviden inden for forsikring og Coops fokus på at hjælpe vores medlemmer endnu bedre i hverdagen er et unikt samarbejde, som vi vil bruge til løbende at udvikle nye og spændende fordele og forsikringer.

Det er enkelt

Vores forsikringer er ligetil. Når du køber dem, og når du skal bruge dem. Det hele foregår online - med mulighed for personlig rådgivning.

Det er fair

Du optjener 1% fast bonus hver måned. På nogle forsikringer får du desuden bonus ved køb og ekstra bonus, hvis du undgår skader.

Det er for medlemmer

Vi holder hånden under hinandens økonomi, når uheld udfordrer hverdagen. Bliv en del af fællesskabet og få hjælp, når det gælder.

Lad os ringe dig op

Vi ringer til dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.