Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies (inkl. tredjepart). Cookies indsamler statistik og hjælper os med at forbedre din brugeroplevelse og vise dig indhold, som er relevant for netop dig.  Læs mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Får jeg ekstra bonus, hvis jeg undgår skader?

Ja, hvis du undgår skader, får du i januar en ekstra bonus på 5% af alt, hvad du har betalt til os året før. Og det er 5% af hele din betaling, inkl. evt. afgifter og bidrag til staten. 

Med ”undgå skader” mener vi, at du ikke må have fået nogen udbetaling fra os i løbet af kalenderåret – heller ikke, hvis vi fx har betalt din værkstedsregning. Dette gælder, uanset om du selv eller en anden er skyld i skaden.

Hvis du har flere forsikringer hos os, er det bil-, indbo-, hus- og ulykkesforsikringen, du tilsammen skal have undgået skader på – vores andre forsikringer tæller ikke med.

 

Nogle skader tæller ikke …

På bilforsikringen medregner vi ikke skader, som er dækket af de selvrisikofrie dækninger – dvs. glasreparation, parkeringsskader, friskader og vejhjælp. Du har altså ”undgået skader”, selvom du har brugt en af de fire nævnte dækninger.