Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies (inkl. tredjepart). Cookies indsamler statistik og hjælper os med at forbedre din brugeroplevelse og vise dig indhold, som er relevant for netop dig.  Læs mere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvordan bestiller jeg det grønne kort?

Det grønne kort er et bevis på, at din bil eller motorcykel er ansvarsforsikret – men i de fleste lande er din nummerplade nok.

Du har kun brug for det grønne kort i de følgende lande

Albanien, Aserbajdsjan, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Rusland, Tunesien, Tyrkiet og Ukraine.

Ring til os på 70 202 202 og bestil det grønne kort, hvis du har brug for det.

Skulle det ske, at en lokal betjent i et EU-land beder om at se det grønne kort som dokumentation for, at din bil eller motorcykel er ansvarsforsikret, kan du ringe til SOS International på +45 70 10 50 52. De kan hjælpe med at forklare, at det grønne kort ikke længere er påkrævet som dokumentation.

Skal du til Kosovo?

Myndighederne i Kosovo accepterer ikke det grønne kort. Det er derfor vigtigt, at du køber en ansvarsforsikring ved grænsen. Ellers risikerer du at blive tilbageholdt, hvis du er indblandet i et færdselsuheld.